Volg me op mijn reizen en shop met mij mee…

Via de blog laat ik jullie ook zien wat voor mooie spullen er allemaal te koop zijn in Bali en andere steden. Natuurlijk laat ik zoveel mogelijk materialen zien om sieraden te maken maar ook stoffen, beelden, design spullen om huizen in te richten, kruiden, spa artikelen etc. Bali is een luilekkerland voor ontwerpers en stylisten, zoveel mooie dingen.

Als je bij Inspired by Bali een workshop gaat volgen is het eventueel mogelijk om verzoekjes in te dienen, bijvoorbeeld welke (halfedel)stenen ik mee moet nemen, of bedels, welke kleuren kralen maar ook sarongs, leer, stoffen etc. Als het maar in mijn koffer past… Mocht het te groot zijn dan kan het altijd nog tegen vergoeding per post/boot/vliegtuig worden verstuurd.

Anyway… blijf me volgen en stuur me berichtjes als je iets wilt vragen. Zo blijf je op de hoogte.

~ East meets West ~