Buddhakettingen voor het Goede Doel

Buddhakettingen sep'17

Onder een genot van een wijntje en met lekkere muziek op de achtergrond ben ik in mijn atelier nieuwe Buddhakettingen aan het maken voor het Goede Doel. De Buddhakettingen worden verkocht bij Carla Palermo in de 9-straatjes, Huidenstraat 4 in Amsterdam. De winstopbrengst van de kettingen wordt verdeeld onder verschillende Goede Doelen in Indonesië.

Wil jij ook een Buddhaketting maken of je hebt een eigen sieraadontwerp, dan is dat mogelijk om bij ons een workshop sieraden maken te volgen. Tot 1 november worden er weer verschillende creatieve workshops gehouden in de Vondelstraat.

Aktie in oktober!

In de maand oktober hebben wij een speciale aanbieding. Een workshop sieraden maken voor € 27,50. De workshop duurt 3 uur, incl. materialen, snacks/zoetigheid, koffie, thee en (soft) drinks. Aanvang: 09:30 – 12:30 uur of 13:30 uur – 16:30 uur.

Tot ziens in de Vondelstraat!

 

Project Bayi

1-manden3

Omdat er in Indonesië nog zoveel kindjes hulp nodig hebben, slaan YOYOI Stylish Fairtrade en Inspired by Bali de handen ineen. Samen hebben ze het project Bayi opgericht.

Bayi betekent kindje in de Indonesische taal.

2-manden2

D.m.v. het verkopen van YOYOI Stylish Fairtrade baby producten en de Inspired by Bali baby manden willen zij een steentje bijdrage. Een deel van de opbrengst wordt verdeeld onder verschillende goede doelen in Indonesië.

3-girlpop

Het ziet er toch super leuk uit, een baby mand gevuld met Indonesische Hollandse babyproducten. Zoals het box kleed, de ene kant bekleed met Oudhollandse Delftsblauwe stof en de andere kant met Indonesische vintage batik. Of de superhandige baby badhanddoek, ontworpen door de mensen van YOYOI Stylish Fairtrade, of de jongens- en meisjespop (de opbrengst gaat naar de Balinese straat kinderen) en het schattige mutsje (de opbrengst is bestemd voor zieke kinderen die op het eiland Rote wonen). Naast deze producten zijn er en nog andere leuke en handige babyproducten deze kun je vinden op de site van www.yoyoi.nl

De Inspired by Bali baby manden worden gedecoreerd door Brenda Reimers van Inspired by Bali en zijn multifunctioneel. De manden kunnen gebruikt worden als speelgoed-, was-, luier- of strandmand. Helemaal leuk is om een mand te personaliseren.

4-boy

Alle producten kunnen apart gekocht worden maar is het geen super idee om gezamenlijk een gevulde baby mand een aanstaande moeder cadeau te doen, bijvoorbeeld voor een baby shower of voor een collega…

Op de site van yoyoi.nl kun je de babyproducten vinden en via inspiredbybali.nl is het mogelijk om een workshop te volgen om zelf een baby mand te decoreren, helemaal in de stijl zoals jij het wilt…

www.yoyoi.nl
www.inspiredbybali.nl

hoort bij tekst backinbali

 

Een gezegend Rudraksha armband met Ohm hanger cadeau!

 

armbandklmetrand

10% Korting op alle workshops en een gezegend

Inspired by Bali Rudraksha armbandje met Ohm hanger cadeau!

 

LIKE ons op FACEBOOK en DEEL een Inspired by Bali bericht. Als je daarna je emailadres achterlaat ontvang je een digitale tegoedbon. Op vertoon van de digitale tegoedbon krijg je tot 1 november 2016 10% korting op de workshop die je bij Inspired by Bali gaat volgen én na het volgen van een workshop krijg je een gezegend Inspired by Bali Rudraksha armbandje met Ohm hanger cadeau!

Je kunt de tegoedbon uitprinten of laten scannen op je smartphone of tablet.

Klik op info & tarieven voor meer informatie over de exclusieve en bijzondere workshops die Inspired by Bali aanbiedt.

 

Wij hopen je snel te verwelkomen op onze workshop voor een fijne en creatieve dag!

hoort bij tekst backinbali

Sunday Market, Westergasfabriek, Amsterdam ~ ‘Warna-Warni’

IMG_9646

Zondag 4 september staat Inspired by Bali op de Sunday Market, Westergasfabriek in Amsterdam.

Donderdag hebben wij de collectie ‘Hitam dan Putih’ laten zien die speciaal gemaakt is voor de Sunday Market. Zoals beloofd posten wij vandaag foto’s van de collectie Warna-Warni, dat ‘Kleurrijk’ betekent. Deze collectie is ook gemaakt voor de Sunday Market. Bamboe manden en clutches en raffia clutches gecombineerd met kleurrijke details. De rose met blauwe zeegras mand is speciaal gemaakt voor kinderen, voor hun speelgoed of voor hun wasgoed…

IMG_9671

Natuurlijk mogen de Boeddha kettingen niet ontbreken. De Boeddha kettingen worden gemaakt voor het goede doel. De winst, 100% wordt verdeeld onder goede doelen in Indonesië.

IMG_9632

Ook zal Inspired by Bali 50% van de markt-winst-opbrengst verdelen onder goede doelen in Indonesië. Het is nodig en fijn om wat terug te kunnen doen want alle getoonde spullen komen uit Bali en Java en zijn met de hand gemaakt. Mede door deze spullen kan Inspired by Bali workshops geven zoals het maken van sieraden en het decoreren van manden en clutches. Meer informatie over de workshops kun je vinden op info & tarieven.

IMG_9674

Maar soms hoeft iets niet gedecoreerd te worden zoals deze gekleurde raffia clutches en kleurrijke armbanden. De clutches zijn populair in Bali en zijn tijdens de Sunday Market te koop bij Inspired by Bali.

Naast de getoonde spullen hebben we nog veel meer leuke, hippe en aparte spullen te koop. Nieuwsgierig… kom dan gezellig a.s. zondag naar onze stand op de Sunday Market, Westergasfabriek in Amsterdam.

Selamat Datang di Pasar Minggu!

hoort bij tekst backinbali

www.blubambufoundation.com
www.proyectoharapan.org
www.kolewa.com
www.kertiprajafoundation.com

Sunday Market, Westergasfabriek, Amsterdam ~ ‘Hitam dan Putih’

IMG_9596

Zondag 4 september staat Inspired by Bali op de Sunday Market, Westergasfabriek in Amsterdam.

Speciaal voor de Sunday Market heeft Inspired by Bali de collectie ‘Hitam dan Putih’ gemaakt. Hitam dan Putih betekent ‘Zwart en Wit” in de Indonesische taal.

Bamboe manden en clutches gedecoreerd in de kleuren zwart en wit, gecombineerd met zilver- of goudkleurige kralen en bedels. Zilver- en goudkleurige Boeddha kettingen met zwarte kwastjes. Armbanden gemaakt van verschillende materialen in de kleuren zwart en/of wit gecombineerd met zilver- en goudkleurige details maar ook kleine Balinese aluminium doosjes met een zwart kwastje.

IMG_9603

IMG_9614

 

Houd je meer van kleur, volg dan de blog de komende dagen want Inspired by Bali heeft ook de collectie ‘Warna-Warni’ gemaakt voor de Sunday Market. Warna-Warni betekent ‘Kleurrijk’ in de Indonesische taal…

Alle hand made fashion en interieur accessoires zijn te koop op de Sunday Market, maar vind je het veel leuker om zelf sieraden te maken, manden of clutches te decoreren volg dan een workshop bij Inspired by Bali. Meer informatie kun je vinden op info & tarieven op de site van Inspired by Bali!

Ik hoop je dan snel te verwelkomen op de workshops van Inspired by Bali
voor een fijne en creatieve dag!

hoort bij tekst backinbali

 

Nieuwe workshops bij Inspired by Bali ~ raffia clutches decoreren

72res-raffiaclutches

 

Raffia clutches zijn hip en trendy bij hipsters in Bali. Ze zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar met kralen, kwastjes, pompons, bedels of gewoon lekker simpel.

Ik heb de simpele raffia clutches ingekocht in verschillende kleuren en meegenomen naar Amsterdam. Om een raffia clutch helemaal jouw ‘ding’ te maken kun je het zelf decoreren bij Inspired by Bali. In je favoriete kleuren, in je eigen style…

Uitgebreide informatie vind je onder info & tarieven op de Inspired by Bali site.

Ik hoop je snel te verwelkomen op de workshops van Inspired by Bali
voor een fijne en creatieve dag!

hoort bij tekst backinbali

 

Nieuwe workshops bij Inspired by Bali ~ bamboe clutches decoreren

1kl_9452

Onbewerkt zijn de bovenstaande bamboe clutches al super leuk maar een bamboe clutch decoreren helemaal in je eigen stijl is natuurlijk nog leuker.

Onderstaand vind je voorbeelden van clutches die ik heb gedecoreerd. Deze zijn vrij simpel.  Maar jij kunt jouw clutch zo uitbundig, kleurrijk, boho-chic en hip maken als je wilt met bamboe katoen, kralen, bedels, veertjes, leer, verf en met vele andere materialen die beschikbaar zijn bij Inspired by Bali. Uitgebreide informatie vind je onder info & tarieven op de Inspired by Bali site.

Ik hoop je snel te verwelkomen op de workshops van Inspired by Bali
voor een fijne en creatieve dag!

hoort bij tekst backinbali

2kl_9471

 

3kl_94414kl_94495kl_95496kl_94447kl_9450

Nieuwe workshops bij Inspired by Bali ~ bamboe rijstmanden decoreren

kl_9571

Na een verblijf van enkele maanden in Bali ben ik weer in Amsterdam. Ik heb genoten van het prachtige eiland, de mooie cultuur en de lieve mensen.

Ook heb ik weer veel inspiratie opgedaan en deze inspiraties heb ik omgezet naar nieuwe workshops. Naast de vaste workshops sieraden, tassen-, deur- en sleutelhangers maken is het nu ook mogelijk om de volgende workshops te volgen:

  • decoreren van bamboe rijstmanden en zeegrasmanden
  • decoreren van bamboe en raffia clutches.

De workshops beginnen op MAANDAG 15 AUGUSTUS 2016.

Houdt de blog in de gaten, om jullie te inspireren zal ik de komende dagen foto’s posten van de manden en clutches die ik de afgelopen periode gedecoreerd heb. Zoals onderstaande bamboe rijstmanden omgetoverd tot Bohemian stijl opbergmanden…

Meer informatie kun je vinden onder info & tarieven op de Inspired by Bali site.

Ik hoop je snel te verwelkomen op de workshops van Inspired by Bali
voor een fijne en creatieve dag!

hoort bij tekst backinbali

web-voor-blog

 

Back in Bali

boeddhakettingen mei 2016

Na enkele maanden in Nederland te zijn geweest ben ik weer in Bali. Zoals altijd heb ik een hele fijne tijd in Nederland gehad. Fijn om mijn familie en vrienden weer te zien.

Wat ik heel leuk vond was het geven van workshops sieraden maken. Mooie, aparte en bijzondere sieraden werden gemaakt. Creatief bezig zijn is zo leuk en relaxed, iedereen gaat altijd blij de deur uit…

Naast het geven van de workshops heb ik een collectie sieraden gemaakt voor de winkel Carla Palermo. Carla Palermo is gevestigd in één van de 9-straatjes, Huidenstraat 4 in Amsterdam. Een super leuke vintage & new fashion winkel. Ook de Boeddhakettingen voor het goede doel zijn weer te koop bij Carla Palermo, want deze mogen niet ontbreken…

In Bali ga ik de komende maanden weer op zoek naar mooie materialen voor sieraden, want de volgende workshops gaan weer van start vanaf augustus. Ook ga ik weer prachtige en bijzondere foto’s maken, cultuur snuiven, inspiratie opdoen en genieten van het spirituele eiland Bali…

hoort bij tekst backinbali

 

Kwastjes van bamboe katoen

bamboo katoenIk maak Boeddha kettingen voor goede doelen in Indonesië.  De kettingen worden verkocht in de winkel van mijn vriendin Carla Palermo. Ik maak de kettingen en Carla verkoopt de kettingen en alle winst gaat naar goede doelen.

Het materiaal van de Boeddha hoofdjes is brons, de kleuren zijn zilver, goud of brons.  Voor de kwastjes gebruik ik bamboe katoen. Je kunt kwastjes maken van verschillende garens, glanzend, dof of van leer maar bamboe katoen vind ik passen bij Boeddha hoofdjes, het geeft een authentieke uitstraling. Ik vind het mooi.

De winkel van Carla Palermo is gevestigd in de Huidenstraat 4 te Amsterdam. De Huidenstraat is één van 9-straatjes in hartje Amsterdam. Super gezellige straatjes om te winkelen en de winkel van Carla Palermo is een ongelofelijke leuke winkel met nieuw en vintage fashion en accessoires.

Als je liever zelf een Boeddha ketting wilt maken is dat ook mogelijk want de hele maand april geef ik workshops sieraden maken in Amsterdam. Spirituele en bohemien stijl sieraden, dus ook de Boeddha kettingen.

Meer informatie kun je vinden op de website. Ook kun je voorbeelden vinden van Boeddha kettingen en andere stijl sieraden. Als je het leuk vindt om sieraden te maken hoop ik je in april te mogen ontmoeten!

~.~

~.~   Selamat datang di Inspired by Bali   ~.~

~.~