Sunday Market, Westergasfabriek, Amsterdam ~ ‘Warna-Warni’

IMG_9646

Zondag 4 september staat Inspired by Bali op de Sunday Market, Westergasfabriek in Amsterdam.

Donderdag hebben wij de collectie ‘Hitam dan Putih’ laten zien die speciaal gemaakt is voor de Sunday Market. Zoals beloofd posten wij vandaag foto’s van de collectie Warna-Warni, dat ‘Kleurrijk’ betekent. Deze collectie is ook gemaakt voor de Sunday Market. Bamboe manden en clutches en raffia clutches gecombineerd met kleurrijke details. De rose met blauwe zeegras mand is speciaal gemaakt voor kinderen, voor hun speelgoed of voor hun wasgoed…

IMG_9671

Natuurlijk mogen de Boeddha kettingen niet ontbreken. De Boeddha kettingen worden gemaakt voor het goede doel. De winst, 100% wordt verdeeld onder goede doelen in Indonesië.

IMG_9632

Ook zal Inspired by Bali 50% van de markt-winst-opbrengst verdelen onder goede doelen in Indonesië. Het is nodig en fijn om wat terug te kunnen doen want alle getoonde spullen komen uit Bali en Java en zijn met de hand gemaakt. Mede door deze spullen kan Inspired by Bali workshops geven zoals het maken van sieraden en het decoreren van manden en clutches. Meer informatie over de workshops kun je vinden op info & tarieven.

IMG_9674

Maar soms hoeft iets niet gedecoreerd te worden zoals deze gekleurde raffia clutches en kleurrijke armbanden. De clutches zijn populair in Bali en zijn tijdens de Sunday Market te koop bij Inspired by Bali.

Naast de getoonde spullen hebben we nog veel meer leuke, hippe en aparte spullen te koop. Nieuwsgierig… kom dan gezellig a.s. zondag naar onze stand op de Sunday Market, Westergasfabriek in Amsterdam.

Selamat Datang di Pasar Minggu!

hoort bij tekst backinbali

www.blubambufoundation.com
www.proyectoharapan.org
www.kolewa.com
www.kertiprajafoundation.com