Sunday Market, Westergasfabriek, Amsterdam ~ ‘Hitam dan Putih’

IMG_9596

Zondag 4 september staat Inspired by Bali op de Sunday Market, Westergasfabriek in Amsterdam.

Speciaal voor de Sunday Market heeft Inspired by Bali de collectie ‘Hitam dan Putih’ gemaakt. Hitam dan Putih betekent ‘Zwart en Wit” in de Indonesische taal.

Bamboe manden en clutches gedecoreerd in de kleuren zwart en wit, gecombineerd met zilver- of goudkleurige kralen en bedels. Zilver- en goudkleurige Boeddha kettingen met zwarte kwastjes. Armbanden gemaakt van verschillende materialen in de kleuren zwart en/of wit gecombineerd met zilver- en goudkleurige details maar ook kleine Balinese aluminium doosjes met een zwart kwastje.

IMG_9603

IMG_9614

 

Houd je meer van kleur, volg dan de blog de komende dagen want Inspired by Bali heeft ook de collectie ‘Warna-Warni’ gemaakt voor de Sunday Market. Warna-Warni betekent ‘Kleurrijk’ in de Indonesische taal…

Alle hand made fashion en interieur accessoires zijn te koop op de Sunday Market, maar vind je het veel leuker om zelf sieraden te maken, manden of clutches te decoreren volg dan een workshop bij Inspired by Bali. Meer informatie kun je vinden op info & tarieven op de site van Inspired by Bali!

Ik hoop je dan snel te verwelkomen op de workshops van Inspired by Bali
voor een fijne en creatieve dag!

hoort bij tekst backinbali