Back in Bali

boeddhakettingen mei 2016

Na enkele maanden in Nederland te zijn geweest ben ik weer in Bali. Zoals altijd heb ik een hele fijne tijd in Nederland gehad. Fijn om mijn familie en vrienden weer te zien.

Wat ik heel leuk vond was het geven van workshops sieraden maken. Mooie, aparte en bijzondere sieraden werden gemaakt. Creatief bezig zijn is zo leuk en relaxed, iedereen gaat altijd blij de deur uit…

Naast het geven van de workshops heb ik een collectie sieraden gemaakt voor de winkel Carla Palermo. Carla Palermo is gevestigd in één van de 9-straatjes, Huidenstraat 4 in Amsterdam. Een super leuke vintage & new fashion winkel. Ook de Boeddhakettingen voor het goede doel zijn weer te koop bij Carla Palermo, want deze mogen niet ontbreken…

In Bali ga ik de komende maanden weer op zoek naar mooie materialen voor sieraden, want de volgende workshops gaan weer van start vanaf augustus. Ook ga ik weer prachtige en bijzondere foto’s maken, cultuur snuiven, inspiratie opdoen en genieten van het spirituele eiland Bali…

hoort bij tekst backinbali