Hallo (spirituele) creatievelingen!

helloworldblog2Yes!! we zijn online. Dit bericht is het eerste bericht in de Inspired by Bali blog, spannend….

Een eerste bericht moet een speciaal bericht zijn en dat is het ook. Met veel plezier kan ik melden dat ik de hele maand april in Nederland ben. Een mooie tijd om van start te gaan met de workshop sieraden maken. Zo vlak voor de zomer… kunnen straks weer heerlijke luchtige zomerkleding dragen. Kleding met lage halzen en met korte of geen mouwen. Je kunt dan goed je eigen gemaakte sieraden laten zien, hoe leuk is dat…

Bij een opening horen cadeautjes. Daarom ontvangen de deelnemers die een workshop volgen bij Inspired by Bali in de maand april een cadeautje. Scroll naar beneden en lees onder acties welke cadeautjes er worden weggeven.

Begin mei vertrek ik weer naar Azië om inspiratie op te doen en op zoek te gaan naar mooie materialen voor de volgende workshop. Als ik weer naar Nederland kom, laat ik het jullie tijdig weten!

~ Hoop Jullie In April Te Ontmoeten ~